گام نخست در موفقیت پرورش ماهی به مدیریت بهداشتی آن بستگی دارد. مهمترین ، آسانترین وكم هزینه ترین روش جلوگیری از صدمه ها و ضایعات ناشی از بروز بیماریها دریك استخر پرورش ماهی پیشگیری از بیماری ومحافظت ماهیان از عوامل بیماریز است.
انتخاب صحیح آب وزمین مناسب برای پرورش ماهیان ، طراحی مناسب یك مزرعه براساس موازین بهداشتی وبالاخره مدیریت مطلوب بهداشتی از اركان تولید اقتصادی ماهی دریك مزرعه است.
پخت ماهی به روش ساج(ساج بالیغی) خاص شهرستان میانه
ماهی ,پرورش ,بهداشتی ,دریك ,ماهیان ,مزرعه ,پرورش ماهی ,، طراحی ,ماهیان ، ,پرورش ماهیان ,طراحی مناسب
درباره این سایت